Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Bővebben>>
Menü

Kézi zsírzók

Rendezés:
Nézet:
19.537 Ft
Várható szállítás: 2022. június 29.
3.465 Ft
Várható szállítás: 2022. június 29.
9.180 Ft
Várható szállítás: 2022. június 30.

Kompakt kézi zsírzók szett

A mozgó alkatrészek kenése, zsírozása elengedhetetlen manapság ahhoz, hogy a gépek élettartama hosszú legyen és a karbantartásuk is csak minimális energiabefektetést igényeljen. Megfelelő kenés nélkül az alkatrészek súrlódnak, elkopnak és idő előtt elhasználódnak, ami komoly költségekhez vezet. Érdemes rendszeres időközönként pótolni a kenést, erre pedig a praktikus kézi zsírzók tökéletesek.

A webáruházunkban szettben vagy önmagában vásárolhatja meg a kézi zsírzót, amivel a nehezen hozzáférhető helyekre is juttathat kenőanyagot, így a csapágyak, tengelyek és egyéb alkatrészek kenése is mindig megfelelő lehet. A kézi zsírzó szett tartalmaz egy zsírzó eszközt, amelyet flexibilis acél tömlővel szállítunk. Az eszköz egy kézzel is egyszerűen kezelhető, továbbá bármilyen kenőzsírral feltölthető. Maximálisan 350 bar nyomás mellett üzemeltethető, és alapvetően rendkívül praktikus módszert kínál a zsírzás megvalósítására ipari csapágyakhoz és egyéb alkatrészekhez. A munka megkönnyítése érdekében a kézi zsírzó szetthez vásárolhatók kiegészítők is. Például a speciális zsírzófej használatával közvetlenül a kenőpontokhoz adagolható a kenőanyag a csapágyak esetében.

A speciális zsírzófejek által pontosan annyi kenőanyagot lehet kijuttatni a kívánt helyre, amennyire éppen szükség van, ezáltal az eszköz tökéletesen alkalmazható csapágyak precíz kenéséhez. A kézi zsírzók kifejezetten praktikussá teszik a kenést igénylő alkatrészek kenőanyagainak pótlását az olyan helyeken is, ahova másképpen nehezen férne hozzá. A speciális fej segítenek az adagolásban. Ismerje meg termékeinket részletesen és válassza ki az Önnek megfelelőt!

<